Fasadne markize

Vaš hladen prostor pod soncem; 
Na vrtu ali na terasi, fasadne markize z zglobnimi ročicami zagotavljajo učinkovito zaščito pred sončnimi žarki, ter na ta način vašo teraso spremenijo v hladno, senčno mesto, kjer se lahko sprostite, zberete nove energije ali pa se sproščeno družite z družino in prijatelji. 

Več

Markize za zimski vrt

S svojo raznolikostjo barv in modelov, pa tudi zaradi različnih strukturiranih tkanin lahko roloji postanejo zanimiva izbira. Aktivno oblikujejo prostor ali pa subtilno izvajajo samo svojo funkcijo. V odvisnosti od kvalitete in strukture izbranega materiala lahko odane prostor v mehko svetlobo ali pa ga zatemni. Na to ima velik vpliv predvsem izbrana barva tekstila. Roloji ščitijo pred vročino, neprijetnim bleščanjem ter ustvarijo prijetno svetlobo v prostoru.

Več

Pergole

Dekorativni dizajn - harmoničen ambient. Z notranjimi senčili lahko sončno svetlobo nadzorujete individualno. Za povečanje ambienta prostora lahko posebej uporabimo različne letve in široko paleto barv. Notranja senčila na priročen način nadzorujejo in dozirajo prihajajočo dnevno svetlobo. Kot funkcionalni elementi oblikovanja prostora ustvarjajo individualno udobje in pomagajo uravnavati sobno temperaturo.

Več